Om Membly

Membly startade 2022 med en ide om att modernisera föreningslivet i Sverige. Membly är ett lättanvänt medlemssystem och kommunikationsverktyg för olika typer av föreningar och förbund. Oavsett om du är en mindre kulturförening eller ett stort förbund.

"Ett enklare föreningsliv" är vårt motto

"Ett enklare föreningsliv" är förutsättningar vi vill ge föreningar och förbund. Vår plattform är designad för att göra administration och internkommunikation enkelt och friktionsfritt. Vi vill att fler ska ta del av föreningslivet samt känna att föreningar hänger med i en snabbt utvecklande digital värld.

Mer än bara ett medlemssystem

Vår vision är att skapa en plats för hela föreningslivet. Membly ska vara en allt-i-ett-lösning för det som har med föreningar att göra. Vi arbetar för att göra Membly ännu bättre och redo att möta behoven hos medlemsorganisationer var de än befinner sig.

Tillsammans bygger vi framtiden för föreningslivet

Vi är nyfikna på framtiden. Tänk dig ett föreningsliv som är mer sammansvetsat och tillgängligt för alla – det är vad vi jobbar för. Häng med oss på en spännande resa och upplev hur enkelt och kul det är att vara en del av en förening.

Membly – tillsammans skapar vi framtiden för föreningslivet.